Det finnes en rekke prosjekter i Vestfold og Telemark som du kan få inspirasjon fra. Enten det er for å forbedre deg selv eller om det er å starte din egen bedrift, så er all inspirasjon god inspirasjon, eller hva?

Bibliotektjenester

Det er jo slik at man lærer så lenge man lever, og det å lese og benytte seg av biblioteket er noe av det smarteste du kan gjøre. Hvis du har som mål å lese litt ekstra denne sommeren, så er det bare å benytte seg av Sommerles. Dette er noe som hovedsakelig fokuserer på barn, men som ikke har det samme tilbudet til voksne. Kanskje det er en idé du kan ta videre?

Festivaler

Det er jo sånn at mange av oss ikke kan få nok festivaler. Du er kanskje også en av disse personene, så hvorfor ikke benytte seg av sjansen til å starte din egen festival? Du kan for eksempel ta utgangspunkt i Litteraturfestivalen Appelsinia i Skien. Når du finner ut mer om den festivalen, så kan du jo også finne ut hvilke lokaler som er populære å bruke. Kanskje du kan bruke disse til din egen festival?

Noe som er sikkert er at de i Vestfold og Telemark har stort fokus på småprosjekter, hvilket gjør at du kan finne inspirasjon til din bedrift. Det å utvikle egen bedrift eller et eget prosjekt innebærer masse research, og jo flere prosjekter du titter på, jo mer informasjon du vil få. Kanskje du greier å få internasjonal oppmerksomhet til ditt prosjekt og få oppmerksomhet til Vestfold og Telemark?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *