mobilabo 1200x480 - Slik får du rimeligere bedriftsabonnement til mobil

Det viktigste for bedrifter er mobiltelefoner

Bedrifter er en viktig del av samfunnet. Hadde det ikke vært for bedrifter så hadde det ikke vært lett å skape den økonomiske veksten som vi ser rundt oss. Tenk bare på hvor mye av det vi gjør i det daglige som er organisert som en bedrift. For å få mest mulig ut av vår hverdag er det viktig at vi jobber effektivt og får gjort det vi skal der vi er. Da vi jobber med hjemme eller mens vi er på farten enn før er det desto viktigere at vi også har tilgang til alt det vi trenger når vi må ha det. Her er mobiltelefon det viktigste redskapet for de aller fleste bedrifter. Som ansatt i bedrift trenger du å kunne ringe andre person og samtidig kommunisere med kollegaer og andre på e-post eller på forskjellige kommunikasjonsplattformer.

Mobiltelefoner er så gode at de også fungerer som små datamaskiner. Har du en telefon så kan du ringe, men enda viktigere, du kan være på internett og sende e-poster. De fleste bedrifter sender veldig mange e-poster per dag. Mobiltelefon er din redning når det kommer til behovet for å sende e-poster. Det viktigste å passe på er mobilabonnementet til bedrift. Med feil bedriftsabonnement til din mobiltelefon blir det fort dyrt for deg som bedrift å ha ansatte. Det kan også bli veldig ineffektivt da ansatte uten nok data kan bli stående uten å få e-poster i en periode.

Mobiltelefon og abonnementer

Det er ikke så lett å velge mobiltelefonabonnement nå som det kanskje kan virke som. Du må tenke over flere aspekter av selve valget. Når du velger må du vurdere hva slags dekning du ønsker, hvordan du vil bli fakturert, hva slags data du ønsker, om det er gratis tale, hvordan dekning og kostnad er i EU og om abonnementet tar betalt for Bank-ID bruk. Det er akkurat her du som bruker og betaler sparer mye penger. Velg rett og spar penger.

Det finnes mange forskjellige typer abonnementer med forskjellige navn. Når du velger abonnement er det viktig at du ikke tenker så mye på navnet, men heller ser på hva abonnementet gjør for deg. Tenk på pris og sammenlign prisen med datapakken. Det er generelt sett datapakken som styrer prisen. Noen brukere ser også på hvor mye det koster å ringe til utlandet eller hvor mye det koster å bli ringt opp mens man er i utlandet, men dette er ikke nødvendigvis like relevant for alle. Reiser dine ansatte til utlandet kan dette fort bli aktuelt, om de reiser til land utenfor Europa og EU. Det er nemlig prissamarbeid i Europa og EU som gjør at du kan ringe som du ringer i Norge, uten at du betaler ekstra for det.

Spar penger

Det viktigste med mobiltelefonabonnement er som sagt at du som bruker og betaler sparer penger. Mange glemmer hvor viktig det er å spare penger. Ingen har en uendelig mengde penger. Det gjør at de pengene du og din bedrift sparer på mobilregningen går rett tilbake til selskapet. Er du en liten bedrift har det mye å si om du sparer 100.000 kroner på strømregningen. 100.000 kroner spart går rett på bunnlinjen og rett tilbake til eierne.

Start sparingsprosessen med å undersøke hvor mye du og dine ansatte bruker på å ringe, høre på musikk, se film og sende e-post. Dette gir et inntrykk av hvor mye data hver og enkelt bruker. Deretter ber du hver person sende deg oversikten fra sin telefon over personens databruk. Det står i telefonen og er litt å finne. Når du har tallene så kan du se om du vil be noen ansatte redusere sin databruk. Siden du som eier av bedriften betaler for data så kan du redusere kostnaden ved å finne rett abonnement for den databruken som er i dag, og du kan finne enda billigere abonnement om du i tillegg kan redusere ansattes databruk fremover. På denne måten kutter du kostnader og sparer penger ved å velge et abonnement som passer for dine ansattes bruk. Du slipper med andre ord å betale for data du ikke bruker.

Sammenlign abonnementer

Informasjon er viktig og noe du sikkert har sett som bedriftsleder. Det samme gjelder for kostnadskutt og besparelser. Bruk av tid på å finne rett informasjon om mobiltelefonabonnement er kanskje ikke det mest spennende, om man har en full timeplan. Da er det viktig å vite hvor man skal gå for å spare. Du sparer best og enklest på ditt mobilabonnement når du sammenligner abonnementer med hverandre. Gå inn på en side som sammenligner abonnementer. Du sparer penger samtidig som du bruker minimalt med tid. Du legger da inn informasjon om ditt forbruk og hva du trenger fra din leverandør, og siden legger opp mobilabonnement alternativene, hvor du lett kan se hvem som er billigst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *