Om ossi btvregion.no  - Om oss i btvregion.no

I denne artikkelen får du mer informasjon om oss her hos btvregion. Vi håper du vil lese videre og finne ut litt mer om oss som står bak btvregion.no

Hva handler denne bloggen om?

Denne bloggen handler i all hovedsak om nærings- og økonomiutvikling i Vestfold og Telemark. Dette er noe som står oss veldig nært og som vi er veldig interesserte i. I tillegg til utvikling, vil du kunne finne informasjon om prosjekter, regionale samarbeider og mye mer.

Noe vi er opptatt av er å formidle hva slags organisasjoner i Vestfold og Telemark som er opprettet for å utvikle næringsliv og økonomi. Vi er sikre på at dette er noe du kan ta nytte av uansett om du er privatperson, ansatt i et firma eller en leder av et firma.

Fokus på framtiden

Det er viktig for oss å ha et ordentlig fokus på framtiden. Vi fokuserer på utvikling av lokalt næringsliv, transport, regional planlegging og mye mer. Vi henter jo også så klart innspill fra internasjonale bedrifter, men vi vil også se på det internasjonale engasjementet som drives i Vestfold og Telemark.

Besparelser?

Mye av det å drive en bedrift handler om å spare. Dette gjelder for eksempel besparelser i anskaffelser og investeringer, men det kan også handle om å investere i forbedringer av effektiviteten i administrasjonen til bedriften din, slik at du kan spare mest mulig penger. På denne siden vil du også finne mer informasjon om ulike utviklingsstrategier som du kan benytte deg av i din bedrift.

Er dette noe som høres interessant ut for deg?