Er du opptatt av de økonomiske planene som foregår i Vestfold og Telemark? Da er det bare å lese videre, for vi skal gå nærmere inn på denne saken.

Byregnskap

Noe som er spennende, er at du lett kan få oversikt over byregnskapene for en rekke byer i Vestfold og Telemark. Dette er noe vi anbefaler at du sjekker ut. Et byregnskap regnes som en statusrapport, noe som gjør at du kan sjekke at din by lever opp til det de har bestemt seg for!

Dette er byene som har regnskap lett tilgjengelig:

* Larvik

* Holmestrand

* Horten

* Sandefjord

* Tønsberg

Dersom du er interessert finnes det også et interaktivt kart der du kan få enda bedre innsikt i hvordan byregnskapene fungerer.

Det er også slik at fylkestinget i Vestfold og Telemark er flinke til å finne andre typer reform, noe andre fylker kan lære av.

Hvordan funker byregnskapene i henhold til økonomisk reform?

Etter at fylkene Vestfold og Telemark har blitt slått sammen er det nødvendig med en økonomisk reform, rett og slett slik at fylkeskommunen vet hvor pengene går hen. Det skal jo være sånn at prioriteringen er riktig. Det er nettopp derfor byregnskap har blitt veldig populært, fordi dette har tverrfaglig innhold. Dette gjør at det er lett å sammenligne de fem største byene opp mot hverandre.

Det er også slik at de ulike byene kan sammenligne sine budsjetter og sine regnskap, og lære av hverandre. Det å ha et nettverk innenfor et spesielt fag over hele kommunen er også en fordel for alle sammen. Dette gjør at fylkeskommunen kan spare mer penger og drive med enda bedre og mer effektiv økonomisk reform!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *