Det å starte en bedrift kan virke ganske overveldende i starten, men heldigvis finnes det en rekke ressurser som du kan bruke for å få den aller beste starten.

AS eller enkeltmannsforetak?

Dette er ofte spørsmålet som vi får når det kommer til å starte en egen bedrift. Vi vet jo ikke hva din spesifikke situasjon er, men du kan få gode tilbakemeldinger hos Skatteetaten på hva det er du faktisk trenger å starte. De aller fleste går fra et enkeltmannsforetak til et AS, men hvis du allerede har en rekke investorer i ryggen, så hvorfor ikke gå rett for et AS?

Kostnader

Noe som er sikkert, er at det er mange kostnader som kommer med det å starte opp en egen bedrift. Det er ikke alle som tenker på dette, men det kan være lurt å bruke tid på å finne de beste avtalene. Spesielt kan det være viktig å være obs på hva slags strømdeals som finnes der ute. Det er mye penger å spare når det kommer til strøm. Kanskje dette også inspirerer deg som privatperson til å sjekke om du har den aller beste strømleverandøren for ditt behov?

Stipender og tilskudd

Det kan godt være at du kan søke etter stipender eller tilskudd til å starte din bedrift. Det er ofte slik at fylkeskommunen i Vestfold og Telemark har ulike prosjekter de ønsker å støtte. I tillegg kan du søke hos Innovasjon Norge. Du kan også få støtte til standardkostnader som for eksempel strøm.

Vårt råd er å søke på alt du kan søke på, du vet aldri hvor du får støtte fra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *