Vestfold og Telemark er resultatet av sammenslåingen av de to fylkene ved samme navn. Det nye fylket håper å utvikle en ny slagkraft innenfor sine utvidede grenser, og satser særlig på næringsutvikling. Det finnes en lang rekke muligheter for næringsdrivende, entreprenører og alle som har en forretningsidé i magen, eller ønsker å utvikle sitt nettverk. 

Skap deg et nettverk

Nettverksbygging er nøkkelen til å lykkes i dagens økonomi. Alle som driver en bedrift, er avhengige av blant annet kapital og kompetanse, og tilgang til slike ressurser krever i dag et betydelig nettverk. I Vestfold og Telemark arrangeres en rekke  konferanser, kurs og arrangementer som passer for  ledere og andre nøkkelpersoner i bedriftene. Dessverre har noe av denne aktiviteten blitt amputert av de pågående utfordringene med folkehelsen, men mye kan fortsatt gjennomføres med digitale løsninger. Det å utvikle kompetanse på digital samhandling er i seg selv en viktig del av å forberede seg på morgendagens næringsliv. Det er en spennende måte å komme i kontakt med folk på. Dette gjelder også for deg som er i oppstartfasen. Bygg nettverk med alle du møter! 

Kurs og arrangementer

Det finnes en rekke kurs og arrangementer du kan benytte deg av. Dette er en utrolig grei måte å lære seg nye ting til din bedrift på, også ofte gratis. 

Kurs som tilbys inkluderer for eksempel:

* Internasjonal markedsutvikling 

* Eksport av varer 

* Innovasjon for vekst 

* Fra idé til marked 

Dette betyr at uansett hvilken fase du er i av din forretningsutvikling så finnes det noe for deg, som gjør terskelen for å starte egen bedrift lavere. Du kan til og med finne egne kurs og arrangement tilpasset din aldersgruppe. Det kan også være lurt å finne ut hva Skatteetaten tilbyr, fordi det å drive med regnskap er noe som alle som starter sin egen forretning må gjøre. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *